Online administratie software,
ook voor zzp

Online boekhouden met de boekhoudsoftware van Clear Books
Al duizenden ondernemers gebruiken onze administratie software

Online administratie software, ook voor zzp

Nu ook voor de Nederlandse markt: Clear Books. Online administratie software die boekhouden simpel en snel maakt. Ideaal voor zzp, kleine en middelgrote bedrijven. Ook veel accountants maken gebruik van onze administratie software.

Al duizenden gebruikers

Clear Books is opgericht en groot geworden in Groot-Brittannië. Daar won ons boekhoudprogramma al diverse awards. Daar zijn we natuurlijk trots op. Maar belangrijker vinden we de waardering van onze klanten. En dus zijn we nog trotser op de duizenden ondernemers die we dagelijks helpen met hun administratie. Zo maakt Clear Books ondernemen makkelijker. En dus leuker.

Patty Breed en Marieke Neervoort, eigenaren van Teenz Skin Store.
Voor iedereen die een duidelijk, werkbaar, handig, betaalbaar, effectief boekhoudprogramma zoekt met geweldige service.
Onze online administratie software heb je altijd bij de hand

Wat is een online administratie?

Clear Books is een online administratie programma. De software staat op een veilige plek in de cloud. Dit betekent dat je geen zware programma’s hoeft te installeren. Zeker als zzp’er een voordeel. Het enige dat je nodig hebt is een computer, tablet of smartphone. En een internetverbinding. Ander voordeel van onze cloud software: je hebt je administratie altijd bij de hand. Letterlijk. Zo heb je ook onderweg of tijdens een vergadering inzicht in je financiële gegevens. En kun je bijvoorbeeld - met de camera van je smartphone - direct een bon aan de administratie toevoegen.

Clear Books groeit met je mee

Ook voor groeiende zzp’ers

Maar online administratie van Clear Books biedt meer. Zo kun je offertes en facturen maken en versturen. Je agenda en bankrekeningen beheren. En gemakkelijk rapporten en overzichten genereren. Deze en andere functies worden helder samengevat op je zelf-samengestelde startpagina: het dashboard. Hiermee heb je na inloggen direct inzicht in voor jou belangrijke informatie. Gestart als zzp, maar toe aan personeel? Clear Books groeit met je mee. Voeg eenvoudig gebruikers toe aan je online administratie. Zoveel als je wilt.

Probeer 30 dagen gratis