Boekhoudprogramma
Clear Books


Het boekhoudpakket van Clear Books is webbased

Boekhoudprogramma
Clear Books!

Eenvoud is belangrijk binnen onze boekhoudsoftware

Clear Books is hét boekhoudprogramma voor zzp, mkb en accountants. Onze boekhoudsoftware won al diverse awards in Groot Brittannië en is er nu ook voor de Nederlandse ondernemer. Zelfs gratis te proberen voor 30 dagen.

Ons team van specialisten werkt hard om ons boekhoudprogramma optimaal aan te laten sluiten op de Nederlandse markt. We streven altijd naar perfectie. In alle modules, functies en services.

Boekhoudsoftware voor iedereen

De kracht van ons boekhoudpakket zit in veel dingen. Maar één van de belangrijkste speerpunten is de eenvoud van onze boekhoudsoftware. Je hoeft geen verstand te hebben van boekhouden of software voor boekhouden. Doordat we veel aandacht besteden aan de eenvoud en het gebruiksgemak van functies en interfaces, is onze boekhoudsoftware geschikt voor een heel brede doelgroep. Het maakt ons trots dat zowel zzp, mkb, als de accountancy branche volop gebruik maken van Clear Books. In Groot Brittannië zijn we hard op weg marktleider in small business cloud software te worden. Van dezelfde waarde willen we zijn in Nederland.

Patty Breed en Marieke Neervoort, eigenaren van Teenz Skin Store.
Voor iedereen die een duidelijk, werkbaar, handig, betaalbaar, effectief boekhoudprogramma zoekt met geweldige service.

Boekhouden in de cloud

Het boekhoudpakket van Clear Books is webbased. Dit betekent dat je in de cloud werkt en geen zware boekhoudsoftware hoeft te installeren. Het enige dat je nodig hebt is een device met internetverbinding. Je kunt het boekhouding programma van Clear Books gebruiken op een desktopcomputer, tablet of smartphone. Zo heb je ook onderweg of tijdens een meeting inzicht in je actuele financiële bedrijfsgegevens. En kun je eenvoudig facturen versturen en betalingen inboeken. Wel zo gemakkelijk.

Maak je proefaccount aan

Probeer 30 dagen gratis