Dé boekhouding voor een eenmanszaak / zzp

Online boekhouden met de boekhoudsoftware van Clear Books

Dé boekhouding voor een eenmanszaak / zzp

Heb je een eenmanszaak? En vind je boekhouden een kriem, maar is een boekhouder te kostbaar? Kies dan voor Clear Books. Hiermee houd je gemakkelijk en snel je boekhouding bij. In de cloud. Zo heb je altijd inzicht in de financiële situatie van jouw eenmanszaak.

Bespaar tijd en geld

Als zzp’er wil je zo min mogelijk tijd besteden aan boekhouden. Logisch. Je hebt andere prioriteiten. Je wilt mooie dingen maken. Goede diensten leveren. Je naam vestigen. En hooghouden. Met die gedachte ontwikkelden wij deze software voor online boekhouding. Slimme software, handige modules en simpele interfaces zorgen ervoor dat jij tijd over houdt. Tijd om te ondernemen. Om te groeien. En wellicht je eenmanszaak uit te breiden tot een groot en succesvol bedrijf.

Patty Breed en Marieke Neervoort, eigenaren van Teenz Skin Store.
Voor iedereen die een duidelijk, werkbaar, handig, betaalbaar, effectief boekhoudprogramma zoekt met geweldige service.

Snel boekhouden = snel zaken doen

Clear Books werkt online, op een veilige plek in de cloud. Hierdoor heb je als zzp’er je boekhouding altijd bij de hand en kun je snel zaken doen. Log in waar en wanneer je maar wilt. Bijvoorbeeld voor:

Clear Books groeit met je mee

Geen zzp’er meer?

Groeit je eenmanszaak en ben je niet langer zzp’er? Ook dan kun je blijven boekhouden met Clear Books. Onze software is ingericht voor zzp én middelgrote bedrijven. Bovendien kun je onbeperkt gebruikers toevoegen aan je boekhouding en collega’s specifieke rechten geven in het systeem.

Opricht Clear Books, Tim Fouracre

Clear Books is in 2008 opgericht door Tim Fouracre.

Deze échte ondernemer uit Groot Brittannië is nog altijd met veel trots en plezier CEO van ons groeiende bedrijf. Na het behalen van diverse awards en het opbouwen van een groot klantenbestand in de UK, willen we nu de harten van Nederlandse ondernemers veroveren. Hoor jij daarbij?

Maak je proefaccount aan

Probeer 30 dagen gratis