Online boekhouden doe je met Clear Books

Online boekhouding is voor de manier om tijd, geld en energie te besparen

Online boekhouden doe je met Clear Books!

Wie denkt dat boekhouden ingewikkeld en tijdrovend is, heeft het mis. Namelijk niet als je gebruik maakt van het online boekhoudpakket Clear Books. Wij maken online boekhouden simpel, snel en overzichtelijk. En veilig. Dat ervaren al duizenden bedrijven in de UK, waar Clear Books in 2008 werd opgericht.

Online boekhouden is de toekomst voor elke ondernemer Het boekhoudpakket van Clear Books is webbased

Online boekhouden heeft de toekomst

In korte tijd hebben we enorm veel bedrijven enthousiast gemaakt met online boekhoudsoftware. Van zzp tot mkb. De volgende stap is Nederland. Een land met een goed ondernemersklimaat. En dus een land waar online boekhouden een grote toekomst heeft. Want voor elke ondernemer is online boekhouden een uitkomst.

Patty Breed en Marieke Neervoort, eigenaren van Teenz Skin Store.
Voor iedereen die een duidelijk, werkbaar, handig, betaalbaar, effectief boekhoudprogramma zoekt met geweldige service.

Online boekhouding voor zzp’ers

Een online boekhouding is dé manier om tijd, geld en energie te besparen. Zeker als zzp’er. Voor zzp is boekhouden namelijk vaak noodzakelijk kwaad. Een taak die ‘erbij hoort’ en afleidt van het ondernemen. Het groeien. Wij komen de zzp’er in Nederland tegemoet met cloud boekhouding. Eenvoudig, veilig en de eerste tijd zelfs gratis.

Onze online administratie software heb je altijd bij de hand

Boekhoudpakket ook voor mkb

Ook voor midden- en kleinbedrijf is online boekhouden zeer geschikt. Niet alleen vanwege het gemak, de veiligheid en snelheid; je kunt in Clear Books eveneens ongelimiteerd gebruikers toevoegen aan de boekhouding. Dat betekent dat jij en de desbetreffende collega’s altijd en overal kunnen inloggen. Resultaat is een boekhouding die altijd up-to-date is én eenvoudig inzicht biedt in actuele financiële gegevens, facturen, agenda’s en bankrekeningen. Samengevat in een handig overzicht op het dashboard, de startpagina van je online boekhouding.

Maak je proefaccount aan

Probeer 30 dagen gratis