Eenvoudig
online facturen maken met Clear Books

De facturatie software van Clear Books biedt je de mogelijkheid om automatisch een digitale factuur te versturen

Factuur maken?
Eenvoudig online facturen maken met Clear Books

Een online factuur maken doe je eenvoudig en snel met Clear Books. Maak gebruik van verschillende formaten en creëer templates die zoveel mogelijk gegevens vooraf invullen. Vooral handig bij vaste klanten. Je kunt je rekeningen als digitale factuur, maar ook per post versturen.

Award-winning facturatie software

Onze facturatie software is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk. Niet voor niets won ons boekhoudprogramma al diverse awards in Groot-Brittannië. Doel is nu om Nederlandse ondernemers net zo enthousiast te maken voor online factureren met Clear Books. Hoe? Door online factureren betaalbaar en zo eenvoudig mogelijk te maken.

Patty Breed en Marieke Neervoort, eigenaren van Teenz Skin Store.
Voor iedereen die een duidelijk, werkbaar, handig, betaalbaar, effectief boekhoudprogramma zoekt met geweldige service.
One facturatie software is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk

Doe je zaken buiten Nederland?

Geen enkel probleem. Met Clear Books kun je facturen maken in elke gewenste valuta. Hetzelfde geldt voor het betalen van facturen. Dagelijks werken we de valutakoersen bij vanaf xe.com. Je kunt ze ook handmatig aanpassen.

Terugkerende facturen

Ander voordeel van online factureren is het kunnen instellen van een frequentie. Werk je bijvoorbeeld langere tijd voor een opdrachtgever, en stuur je maandelijks dezelfde factuur? Dan kun je deze handeling automatiseren. Een digitale factuur maken en versturen was nog nooit zo gemakkelijk!

Automatisch een digitale factuur versturen

Met onze facturatie software heb je de mogelijkheid automatisch een digitale factuur te versturen. Bijvoorbeeld na een oplever- of vervaldatum. Ook kun je een klant herinneren aan een naderende vervaldatum of een openstaande factuur. Betaling ontvangen? Dan verander je de status van de factuur met één klik op de knop in ‘betaald’.

Online factureren en boekhouden?

Probeer 30 dagen gratis