Online offerte maken?
Clear Books!

Online boekhouden met de boekhoudsoftware van Clear Books

Online offerte maken?
Clear Books!

Offertes in een handomdraai omgezet in een factuur

Een goede offerte is de basis voor een geslaagde opdracht. Maar vaak is er haast mee gemoeid. Clear Books biedt de oplossing. Onze boekhoudsoftware is simpel, webbased en daardoor supersnel. Overal ter wereld kun je online een offerte maken. Verstuurd met één druk op de knop.

Online een offerte maken, maar per post versturen? Geen probleem. Het kan met Clear Books. Zo profiteer je van het gemak en de snelheid van online software, terwijl je de klant op gewenste manier van een offerte voorziet.

Offerte geaccepteerd?

Na acceptatie van de offerte, zet je deze online eenvoudig om in een factuur. Ook voor facturatie bevat onze software allerlei tijdbesparende functies. Zoals templates en het inplannen van (automatische) online verzending.

Patty Breed en Marieke Neervoort, eigenaren van Teenz Skin Store.
Voor iedereen die een duidelijk, werkbaar, handig, betaalbaar, effectief boekhoudprogramma zoekt met geweldige service.

Meer dan een offerte maken

Niet alleen een factuur of offerte maken is heel eenvoudig met onze veilige cloud software. Ook je agenda bijhouden, rekeningen beheren en financiële overzichten genereren doe je in een handomdraai. Bovendien toont het dashboard van je online boekhouding de voor jou belangrijkste informatie. Dit startscherm richt je namelijk volledig naar eigen wens in. Zo heb je, met één druk op de knop, direct inzicht in je financiële situatie. Overal ter wereld. Kortom, met Clear Books maak je niet alleen snel een offerte. Je doet sneller zaken. En kunt sneller groeien.

Clear Books biedt naast online offertes nog veel meer functionaliteiten Clear Books helpt al duizenden ondenemers met hun online administratie

Duizenden gebruikers

Clear Books is opgericht in Groot-Brittannië, waar het inmiddels een begrip is onder zzp, mkb en accountants. Onze online software won diverse awards en kent duizenden gebruikers. Om ook de harten van de Nederlandse ondernemers te veroveren, profiteer je nu van een aantrekkelijk aanbod.

Maak je proefaccount aan

Probeer 30 dagen gratis