Urenregistratie?
Clear Books

De facturatie software van Clear Books biedt je de mogelijkheid om automatisch een digitale factuur te versturen
Al duizenden ondernemers gebruiken onze administratie software

Urenregistratie was nog nooit zo gemakkelijk

Op zoek naar een goed en eenvoudig urenregistratiesysteem? Zonder dure programma’s aan te schaffen? Kies dan voor Clear Books. Dé urenregistratie software voor de zzp’er en het mkb. Geroemd in de UK en nu ook voor de Nederlandse ondernemer. Met Clear Books houd je eenvoudig je tijdregistratie en urenverantwoording bij. En kun je met dezelfde snelheid factureren, bankieren en rapporteren. Het dashboard zorgt daarbij voor een actueel en helder overzicht.

Tijdregistratie on the GO

Als mkb’er of zzp’er heb je genoeg te doen. Naast je opdrachten ben je druk met afspraken, netwerken en marketing. Veel tijd voor urenregistratie is er niet. Hierdoor schiet je tijdregistratie er wel eens bij in. En dan is het lastig te bedenken hoe lang die meeting van vorige week ook alweer duurde. Of die last-minute-opdracht van gisteren. Met goede en gemakkelijke urenregistratie software voorkom je zulke hoofdbrekens.

Patty Breed en Marieke Neervoort, eigenaren van Teenz Skin Store.
Voor iedereen die een duidelijk, werkbaar, handig, betaalbaar, effectief boekhoudprogramma zoekt met geweldige service.
One facturatie software is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk

Snel en overzichtelijk

Door de Clear Books urenregistratie software wordt urenverantwoording en tijdregistratie een fluitje van een cent. Voor iedere zzp’er. In één klik selecteer je de betreffende klant, het project en de uitgevoerde taak. Na invoeren van de begin- en eindtijd verschijnen de gewerkte uren keurig in een overzicht.

Award-winnende urenregistratie software

Clear Books’ urenregistratie software won al diverse awards aan de andere kant van de Noordzee. Maar veel trotser zijn we op de vele mkb’ers en zzp’ers die ons urenregistratiesysteem met volle tevredenheid gebruiken. Niet voor niets steken we veel tijd in overzichtelijke interfaces en handige functies. Met onze trail kun je nu 30 dagen gratis gebruik maken van het complete boekhoudsysteem. Met Clear Books houd je tijd over!

Online factureren en boekhouden?

Probeer 30 dagen gratis